Kosár tartalma
0 Tétel
0 Ft
Üdvözöljük az ékszershopban!

 

Szállítás 30000Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen.Megrendelt termékek kifizetése:

 

 

A megrendelt termékeket minden esetben a házhozszállítás pillanatában fizeti. Tehát amikor odaér Önhöz a futárszolgálat képviselője, és átadja a csomagot, akkor fizeti a csomagon feltüntetett vételárat. A csomag várható érkezéséről e-mail üzenetet kap.

 

Házhozszállítás díja:

 

A házhozszállítás díja 1190Ft csomagonként.  Az Házhozszállítási díjak tartalmazzák a 25%-os ÁFÁ-t és magyar forintban értendőek.

 

Csomagolás:

 

Az ékszereket értékbiztosított biztonságos csomagolásban szállítjuk Ön-höz.

 

Garanciális feltételek:

 

Ékszereinkre 1 év garanciát biztosítunk. Küldje vissza hozzánk a meghibásodott ékszert és - bevizsgálás után - mi megjavítjuk, vagy cseréljük.

 

Elállás jogának ismertetése:

 

Önnek joga van elállni a vásárlástól 8 napon belül. Egy új Erópai Uniós ajánlás szerint (ez még nincs bevezetve magyarországon) 14 nap lesz az elállási jog. Mi előremegyünk, és szeretnénk biztosítani ÖN-nek ezt a 14 napot. Tehát ha 14 napon belül meggondolja magát, akkor küldje vissza az ékszert és mi visszafizetjük a vételárat és az esetleges szállítási költséget.

Elállási jog ismertetése a itt: http:\\www.aranyekszerek.com\hirek

 

Szállítmányozási Partnerünk a GLS futárszolgálat.

 

Személyes átvétel! ÚJ LEHETŐSÉG!

Felmerült az igény a személyes átvételre. Ha ezt a lehetőséget választja, akkor tőlünk személyesen, és nem a futárszolgálattól veheti át a csomagot. Így lehetősége van az ékszer előzetes megtekintésére. Budapest területén tudjuk ezt lehetőséget biztosítani, és minimum 30.000Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? HÍVJON! 06-1-898-14-56

Készítette: Web-Trafik