Kosár tartalma
0 Tétel
0 Ft
Üdvözöljük az ékszershopban!

Bizalom


6 dolog amiért tőlünk vásároljon.

 

Miért vásároljon az aranyekszerek.com -tól.

 

1., Mert nálunk a legfontosabb a vásárló. ÖN

2., Mert nálunk 14 napont belül (új európai uniós iránymutatás szerint) visszavásároljuk az kszert ha ÖN - nek nem tetszik, vagy csak egyszerűen eláll a vásárlástól.

3., Mert nálunk a szállítás;  gyors, megbízható, biztonságos.

4., Mert nálunka vásrló adatai (amiket a vásárláskor megad) BIZTONSÁGBAN vannak, vagy ha ÖN úgy kívánja, töröljük azokat.

5., Mert az aranyekszerek.com - nál kapható ékszerek magyar fémjellel ellátott arany ékszerek. Minden ékszerünkön ott van a NEHITI* (nemesfémhitelesítő intézet) jelzése. Biztos lehet benne, hogy amit nálunk vásárol az ARANYÉKSZER.

6., Mert mindíg versenyképes árakkal dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy amit nálunk vásárol az hosszú távon megőrzi értékét.

7., Mert divatot közvetítünk. Mert sok egyedi, divatos, a mai trendnek megfelelő ékszert árusítunk. Nagy valószínűséggel amit nálunk vásárol azzal nem fog szembetalálkozni az utcán, szórakozó helyen társasági összejöveteleken.

 

Célunk, hogy a közeljövőben visszatérő vásárlóként üdvözölhessük.

 

 

6 dolog amiért  ne vásároljon tőlünk.

 

 

Miért ne vásároljon tőlünk:

1., Abban az esetben ne vásároljon cégünktől ékszert, ha kételkedik az ékszereink aranytartalmában.(Minden ékszerünk magyar fémjeles, hitelesített ékszer. Ékszerüzletekben bevizsgálható.)

 

2., Abban az esetben ne vásároljon cégünktől ékszert, ha kételkedik az ékszer biztonságos házhoz-szállításában. (Minden esetben értékbiztosított csomagban szállítjuk az ékszereket. A GLS, és a Magyar posta segítségével. 

 

3., Abban az esetben ne vásároljon cégünktől ékszert, ha a vásárlás regisztrációja közben megadott személyes adatait nem érzi biztonságban. (Saját szerverünk és adatbiztonsági rendszerünk, lecsökkenti az adatlopások lehetőségét. Harmadik félnek az Ön adatait át nem adjuk.)

 

4., Abban az esetben ne vásároljon tőlünk ékszert ha nem biztos abban, hogy az ékszert kicseréljük. Ha esetleg nem jó a gyűrűméret, vagy egyszerűen csak a "képen máshogy nézett ki" küldje vissza hozzánk és mi kicseréljük az ékszert egy Ön által választott másik ékszerre; esetleg értékegyeztetéssel. Ha nagyon elégedetlen velünk, vagy a szállított ékszerrel 14 napon belül visszafizetjük az ékszer árát és a szállítási költséget.( a visszaszállítás költsége Ön-t terheli)

 

6., Ha nem biztos abban, hogy a fent említetteket vállaljuk. Elkötelezettek vagyunk az ékszer kereskedésben. Több 100 visszatérő ügyfelünk bizonyítja, hogy nálunk a vásárló nem egyszer vásárol.

 

Üdvözlettel

Homoki Péter

Ügyvezető Igazgató

Aranyékszerek.com Kft.

 

 

Készítette: Web-Trafik